SEO & Conversie in 3 maanden

Maatwerk begeleiding naar een website die wél klanten oplevert

Online Tigers - SEO & Conversie in 3 maanden - 1

Ben jij er klaar voor om te werken aan SEO & conversie?

Je bedrijf loopt goed en je website staat er mooi bij. Maar je weet dat het beter kan en moet. Je wil graag de handen uit de mouwen steken maar waar begin je?

Laat je begeleiden door Rianne Verheijen van Online Tigers. Zij is online strateeg & SEO specialist en adviseert bedrijven van groot tot klein hoe zij hun online positie kunnen versterken. In een traject van 3 maanden worden alle aspecten van SEO en de website onderzocht. Ik analyseer waar de online prooi zich bevindt. En ik leg je heel graag uit hoe je die kunt vangen.

Dit kun je verwachten tijdens het traject

Eén keer per maand hebben we overleg waarin we de analyse & het advies met elkaar bespreken. Na iedere bijeenkomst weet je wat je te doen staat om jouw online fundament te versterken. De actiepunten staan zelfs voor je klaar in een online document waar we samen in werken. En na afloop van het traject kun je daar zelfstandig mee verder. Zo kun jij groeien naar meer klanten en een hogere omzet!

€ 1500

ex BTW

Zoekwoorden onderzoek

Weten welke zoekwoorden voor jouw website belangrijk zijn om beter gevonden te worden in Google

Online gedrag analyse

Weten hoe je de customer journey op de website kunt verbeteren

Sturen op SEO & Conversie

Weten hoe je kunt sturen op een hogere online omzet

zij gingen je voor

Online Tigers - SEO & Conversie in 3 maanden - 2

Ik heb een 3 maanden SEO-traject bij Rianne gevolgd, waarbij ik nu een compleet nieuwe website heb die veel beter online vindbaar is en waar de SEO op orde is! Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Rianne. Ze is direct, zegt waar het op staat, persoonlijk en ze weet precies waar ze het over heeft. Ook gaat ze structureel te werk, wat ik erg prettig vond. Heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd mbt SEO! Ik zou haar zeker aanraden!!

Isabelle van den IJssel
Belle Weddings
Online Tigers - SEO & Conversie in 3 maanden - 3

Ik was opzoek naar iemand die mij advies kon geven over de opbouw van mijn website en hoe deze te verbeteren. Rianne van Online Tigers werd mij door een vriendin aangeraden. Ik vond haar direct al erg gedreven en enthousiast. Rianne heeft mij goed geholpen inzicht te krijgen in de structuur en inhoud van mijn website. Zij heeft mij in duidelijke en eenvoudige taal (ik digibeet) uitgelegd waar ik op moet letten om beter op Google gevonden te worden. Fijn dat ik iemand gevonden heb die met mij mee wilt denken! Hier kan ik tenminste iets mee.

Maartje Peeters
Osteopathie Peeters
Online Tigers - SEO & Conversie in 3 maanden - 4

Rianne is iemand die goed uitlegt hoe het werkt. Deelt al haar kennis met je zodat je er zelf mee aan de slag kunt. En waar je er niet uitkomt of het zelf niet (meer) zelf wil doen, helpt ze je. Zij zorgt voor de analyses en de juiste specialisatie. Dus zoek je een goed adres! Dan heb je haar nu gevonden.

Yolanda Zantingh
Yolanda Lingerie
Online Tigers - SEO & Conversie in 3 maanden - 5

Overzichtelijke rapportages en grondige analyses. Praktische aanbevelingen en adviezen hoe meer traffic is te behalen en wat de belangrijkste eerste stappen zijn.

Zeer verhelderend en praktisch.

Van harte aanbevolen!

Larinda Bok
Unique Personal Branding
Lees meer