maatwerk SEO & conversie

Training en advies op maat

Online Tigers - Maatwerk - 1

Je kunt er ook voor kiezen om SEO & conversie advies in huis te halen. Vier tot acht uur in de week draait Rianne Verheijen mee in de organisatie als specialist. Ze werkt samen met de marketeers, IT professionals en communicatie specialisten van de organisatie.  

conversie & SEO specialist inhuren

Zie je dat er SEO kansen liggen voor jouw organisatie? Wil je meer omzet halen uit Google? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een specialist voor 4 tot 8 uur per week in huis te halen. Zo kan een intensieve samenwerking worden aangegaan met de marketeers, IT specialisten en content specialisten die de organisatie al goed kennen. Dit is de beste manier om op zo kort mogelijke termijn de beste resultaten te halen.

Vaak is er wel iemand in huis die ‘iets met SEO doet’ of is het bedrijf zo enorm gegroeid dat er nog helemaal niemand naar heeft gekeken. Dit zijn de bedrijven waar ik graag mijn advies en kennis mee deel, als tijdelijk onderdeel van jouw team. In house maatwerk trainingen zijn uiteraard ook bespreekbaar.

offerte aanvragen

Wil je hier meer over weten? Neem dan persoonlijk contact op met Rianne door te bellen, appen of mailen, of door onderstaand contactformulier in te vullen

zij gingen je voor

Online Tigers - Maatwerk - 2

De maandelijkse sparringsessie zet mij én de bureaus waar ik mee samenwerk op scherp om de juiste koers te blijven varen. Gedreven onderneming. Heldere analyses met daarop volgend praktische implementatie voor echt resultaat. Mijn bedrijf groeit oa door strategie online tigers met 50% per jaar.

Tanja Rakhou
KAYA Sieraden
Online Tigers - Maatwerk - 3

Rianne is in staat om complexe data plat te slaan tot heldere inzichten en ze is een fijne strategische sparringpartner.

Susan Stas
Somfy
Online Tigers - Maatwerk - 4

Online Tigers is het eerste bureau wat ik volledig vertrouw. Rianne is een integere hardwerkende vrouw die het beste met mij en mijn bedrijf voor heeft. Zij maakt als geen ander duidelijk inzichtelijk waarom dingen renderen en waarom niet. Bedankt en op een mooie en lange samenwerking. Ik beveel Online Tigers meer dan aan!

Ivo Boom
Basketball Totaal
Lees meer