online SEO cursus

Jij wilt: in je eigen tijd leren hoe je een ijzersterke SEO strategie opzet & uitvoert, zodat je structureel de beste en leukste klanten naar je website trekt?

jouw eigen succesvolle SEO strategie

Ben je gaan ondernemen omdat je passie hebt voor je vak? En die vrijheid zo aantrekkelijk lijkt. Maar merk je dat je nu harder werkt dan ooit en dat het lastiger is dan verwacht om klanten naar je website te krijgen?

Ineens blijk je vooral hard te werken aan acquisitie en lukt het nog maar moeilijk om te focussen op je eigen werk. Tijd dus voor een manier om structureel klanten naar je website te trekken.

Laat me jou hierbij helpen! In de Online SEO cursus leer je in kleine, eenvoudige stappen hoe je de overstap kunt maken van de Dorpsstraat naar de Kalverstraat.

wil jij
dan is deze online SEO cursus echt iets voor jou!
dit ga je doen
Video afspelen
en dit krijg je erbij

ervaringsdeskundingen

zij snappen het spel nu

Het was echt heel leuk Rianne! Echt een aanrader. Ook voor ervaren bloggers. Juist doordat je zo laagdrempelig de techniek doorneemt, was het heel leerzaam.

Sjoukje Bakker
Profbloggers

Ik heb een workshop spoed cursus SEO kunnen volgen bij Rianne. Ik kon tijdens en na de workshop meteen aan de slag met alle duidelijke en praktische tips van Rianne. Ik heb per direct het gevoel dat ik veel beter online zichtbaar ben door alle tips! Heel erg bedankt Rianne. Van harte kan ik Online Tigers aanbevelen!

Mieke Snepvangers
Mieke Snepvangers Photography

stap voor stap,
in je eigen tempo

Zoekwoorden
onderzoek
Ontdek welke woorden & pagina's voor jouw site belangrijk zijn en wat gratis tools zijn die je kunt gebruiken
SEO pagina
bouwen
Bouw een SEO-proof pagina door de beste headings, meta's en teksten te schrijven en de keywords goed te verwerken
Redirect
 
Leer hoe je dode linkjes opspoort & hoe je waarde van oude pagina's behoudt wanneer je nieuwe pagina's bouwt
Google
Mijn bedrijf
Zorg voor een Google Mijn Bedrijf waarin de belangrijkste informatie gevuld is, wat dat is leer je tijdens dit blok
Interne
linkbuidling
Leer hoe je kapotte linkjes opspoort en hoe je intern linkjes bouwt en hoe je daarmee specifieke pagina's sterker kunt maken
Externe
linkbuiliding
Ontdek de wondere wereld van het linkbuilding waarmee je je site écht sterker kunt maken & hoe blogs daaraan kunnen bijdragen
Techniek
 
Zelfs voor niet-techneuten is het mogelijk om de techniek van de site te verbeteren, denk aan de plugins, afbeeldingen en de mobiele snelheid
Google
Mijn bedrijf
Zorg voor een Google Mijn Bedrijf waarin de belangrijkste informatie gevuld is, wat dat is leer je tijdens dit blok

De cursus is inclusief:

€ 499
ex BTW
het gezicht van Online Tigers

Alle video’s zijn gemaakt door Rianne Verheijen, de oprichter en eigenaar van Online Tigers. Je zult haar dus ook terugzien in de video’s en de persoonlijke coaching & inloopspreekuren worden door haarzelf gehouden. Rianne is dé website consultant die ondernemers en organisaties helpt om online te groeien. Met in haar rugzak ruim 5 jaar bol.com ervaring en in totaal ruim 15 jaar ervaring in de online business, startte ze in 2018 haar eigen SEO & online strategie bureau. Met een vader die 40 jaar in het onderwijs heeft gezeten valt de appel niet ver van de boom: met een enorme drive om kennis over te dragen is ook de Online Tigers Academy ontstaan. Lees meer over het gezicht achter Online Tigers op haar persoonlijke pagina.

veelgestelde vragen

Deze is exclusief BTW, uiteraard moet je wel de BTW betalen maar deze is aftrekbaar, want jij bent ondernemer!

Dat kan wanneer jij wil. Zodra de betaling binnen is krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar alles voor je klaarstaat.

In totaal staan er 25 video’s voor je klaar, variërend van 3 tot 6 minuten, een enkele video is iets langer. Daarnaast moet je tijd reserveren voor de huiswerkopdrachten. Mijn ervaring is dat je met enkele uurtjes per week, in 3 maanden tijd door de hele stof heen bent en je website is geoptimaliseerd.

Je krijgt 10 maanden toegang tot de video’s. Dat is lang, want zoals je hierboven kunt lezen, zou je na zo’n 3 maanden wel klaar moeten zijn.

Dat kan wanneer jij wil, maar mijn advies is om eerst alle modules door te lopen en dan pas het coachingsmoment in te plannen. Dan krijg je feedback op al je noeste arbeid, kun je je laatste vragen nog stellen en krijg je tips hoe nu verder.

Voor iedereen die zich realiseert dat SEO belangrijk is om aan te werken, maar er nog nooit écht werk van heeft gemaakt. Ook voor bijvoorbeeld tekstschrijvers en virtual assistants is het een waardevolle cursus omdat zij hier hun klanten weer mee kunnen helpen.

Draai je tonnen omzet, heb je er al samenwerkingen op zitten met SEO bureaus, ken je de basis al en heb je specifieke groeivragen, dan is deze cursus niet voor jou.

Dat wisselt per maand. De ene keer zal het in de ochtend zijn, een andere keer tijdens de middag of avond. Ook de dag van de week zal wisselen, simpelweg omdat ieder een andere planning heeft. Het wordt in ieder geval ruim van tevoren aangekondigd wanneer het zal zijn, zodat je er ook rekening mee kunt houden in je agenda.

Neem dan gerust contact op met mij, via academy@onlinetigers.nl

Neem alvast een voorproefje tijdens de online lunchbijeenkomst
SEO Secrets
donderdag 30 september van 12u tot 12:30u