SEO tips in de Masterclass

Gratis SEO tips voor ondernemers

Een SEO Masterclass, een Webinar over SEO die je gratis kunt volgen, SEO tips van een expert… Het maakt niet uit hoe je het noemt, bij Online Tigers kun je je inschrijven voor een uur lang gratis tips & tricks hoe je hoger komt in Google. Na afloop kun je alles nog eens rustig nalezen in de one-pager die je gratis kunt downloaden. 

Praktisch

  • Duur: 1 uur
  • Trainers: Rianne Verheijen, founder van Online Tigers
  • Prijs: Gratis!
  • Locatie: ZOOM, je krijg na inschrijving de link toegestuurd

Hans Swaep: Het was echt TOP, Rianne! Niet in de laatste plaats dankzij jouw enorme kennis èn je heldere uitleg.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stephanie Osunwokeh – van  Buitenen: Was echt een top masterclass Rianne. Dank je wel! Ik ga er zeker mee aan de slag.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sjoukje Bakker: Het was echt heel leuk Rianne! Echt een aanrader. Ook voor ervaren bloggers. Juist doordat je zo laagdrempelig de techniek doorneemt, was het heel leerzaam.

Landing page SEO tips

Tijdens de Masterclass wordt stilgestaan bij het bouwen van een goede landing page. Dit is de pagina waarvan je wil dat ‘ie gevonden wordt in Google. Je krijgt tips wanneer je wel of juist niet een landingspagina bouwt én hoe je deze opbouwt.  

SEO linkbuilding tips

Linkbuilding wordt gebruikt om autoriteit op te bouwen. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Wel of niet bloggen? En wanneer krijgt de blog meer waarde voor jouw vindbaarheid in Google? Je hoort het tijdens deze Masterclass.

Gratis SEO tools

Er zijn ontelbaar veel SEO tools online te vinden. Welke gebruik je wel en niet? En waar zijn ze eigenlijk voor? Antwoord op deze vragen krijg je in de SEO Masterclass van Online Tigers! 

Treuzel niet langer schrijf je in!